Scholen

Schoolvoorstellingen

 

Al onze voorstellingen zijn geschikt als schoolvoorstelling. Dat kan op twee manieren: in het theater of in de gymzaal. Voor gymzaal voorstellingen voorstellingen kunt u contact opnemen met info@pietertiddens.nl.
 
Voor schoolvoorstellingen in het theater kunt u contact opnemen met Gerda Slot info@totslot.nl of 020-4227899 Stichting Theaterbureau Slot, Postbus 14598, 1001 LB Amsterdam.

 
Op deze pagina vertellen wij meer over onze doelen en lichten voorstellingen in de gymzalen nader toe.
 

Hierboven een voorbeeld uit het verleden. We maken een theater van de gymzaal. Heel leuk om zo bij de kinderen ‘thuis’ te komen.
 
Deze familievoorstellingen zijn geschikt voor 6+. In de gymzaal maximaal 120 leerlingen. In het theater is het aantal in overleg. Bij alle voorstellingen zit een lesbrief. Eventueel met nagesprek en/of workshop. Voor de gymzaal geldt: het gezelschap neemt alle nodige techniek mee. Tribune wordt gebouwd met aanwezige middelen, eventueel uit te breiden met stoeltjes uit de eigen klas. Vaak wordt er gekozen voor twee voorstellingen op een dag. Een nabij gelegen school kan bijvoobeeld op bezoek komen en zo delen in de kosten. De gymzaal is dan wel een dag bezet want er is ook opbouw- en afbraaktijd.
 

ximg_1750

[do_widget “Tekst” ] [do_widget “Aangepast menu”]
[promoslider category=”kindertekening” height=”255px”]

 

 

 

Tekeningen vooraf in de les gemaakt.