De Snakkar

Marie en Peer hebben een Snakbar. Dat geeft ze zoveel plezier, dat ze eigenlijk niet op vakantie willen. Maar verandering van spijs doet eten, dus verruilen ze de Snakbar voor de Snakkar en trekken er op uit. Zo genieten ze van de vrijheid en dromen samen grote dromen.

Niet alles gaat goed, maar gelukkig hebben Marie en Peer meer in huis dan kroketten. De gasten worden getrakteerd op zang en dans en iedereen mag meedoen. Ook als de patat mislukt, wil je de Snakkar niet missen.

Humoristisch, muzikaal theater dat mensen samenbrengt, pleziert en ontroert.
Kortom alles waar klein theater groot in is.

De Snakkar komt naar je toe deze zomer!

De Snakkar is een minitheater, een omgebouwde bestelbus met tent en 50 zitplaatsen. Bij goed weer eventueel 30 extra staanplaatsen. Haringen zijn niet nodig en de bus is zelfvoorzienend qua stroom. Een voorstelling duurt 30 min. per keer. Er kunnen meerdere voorstellingen op een dag gespeeld worden.

Speelperiode: mei t/m sept 2018.

Theater bij jou in de buurt

Dat zal wel heel duur zijn. Nee dat valt erg mee. Wij willen vooral laten zien hoe leuk theater is. Daarvoor worden we ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en kunnen daarom de kosten heel laag houden. We denken graag met jullie mee. Informeer en overleg met Buro Bannink.