Superpapa

Superpapa is wat elke vader probeert te zijn en er is er eigenlijk niet een die denkt dat ie dat ook echt is. En juist dat is natuurlijk grappig en een prettig beetje verdrietig. Het iets te goed proberen en dan net een beetje falen. Het is een ode aan de vaders. Natuurlijk valt er om ze te lachen maar ze worden vooral ook bejubeld want vaders zijn al vaak genoeg voor joker gezet!

Pieter Tiddens heeft zes Kindercabaretvoorstellingen gemaakt. En hij is eigenlijk de enige in Nederland die cabaret maakt voor kinderen op zo’n kunstige manier. Echt iets anders en helemaal van hemzelf. En heel goed, eerlijk is eerlijk.

Jakob Nissen is verantwoordelijk voor het typische Eigen Werk decor. Eigen Werk zo heet het clubje dat Jakob en Pieter hebben en waarmee zij voorstellingen maken en door het hele land reizen om ze te laten zien.

De muziek voor de voorstelling is gemaakt samen met Alexander Oele. De bassist van bijvoorbeeld Kraak & Smaak en Zuco 103. En er is een CD van de voorstelling gemaakt samen met geluidswonder Dennis Mulder.

Verder werken er nog mee Donald Beekman die alle tekeningen en letters maakt voor posters, folders, CD’s, DVD’s enzovoort. Dan heb je nog Nicolet Schouten die de zaken regelt. Het theaterbureau Slot dat de voorstellingen verkoopt.