Bonte Avond in de Meervaart (8+)

Tijdens de kerstvakantie opent Theater de Meervaart haar deuren en nodigt iedereen, jong en oud, alleen of met de hele familie, uit om de donkere dagen samen te vieren. Van 22 tot en met 30 december staan de Bonte Avonden en Middagen op het programma: elke dag een andere mix van verschillende optredens door sterren uit de buurt. Nieuw-West bulkt van het jong talent. In samenwerking met theaterschool 4West en Kaboem Productions is er een selectie gemaakt van de beste acts. De optredens variëren van zang en dans, tot goochelen, verhalen vertellen, buikdansen, luchtacrobatiek en nog veel meer.

Uw gastheer is Pieter Tiddens. Hij wordt bijgestaan door de live-band o.l.v. Ronald Schmitz. De tribune wordt aan de kant geschoven en de gasten zitten aan ronde tafels, voorzien van hapjes en een drankje. Op weg naar het nieuwe jaar. Niet alleen, maar met elkaar!

Gastheer en presentator: Pieter Tiddens
Met: Diverse artiesten uit Nieuw-West en leerlingen van theaterschool 4West
Orkestleiding: Ronald Schmitz
Drums: Leon Klaasse
Bas: Bart de Ruiter
Coach 4West: Birgit van de Jagt, Anouar Ennali
Aankleding: Jolanda Lanslots
Productie en werving: Nadine Dijkstra, Kaboem Productions
Dramaturgie: Annemarie Wenzel
Zakelijke organisatie: Vera van Baal
Grafisch ontwerp: Studio Wonder
Publiciteit: Elselien Leemhuis i.s.m. De Meervaart

Opa en oma mogen gratis

Psssst… op zaterdag 29 december is het Opa-en-Oma-dag bij de Bonte Avond. Neem je opa en/of oma mee naar de voorstelling en betaal alleen voor jezelf. Je grootouders mogen voor nop mee naar binnen en krijgen wel gewoon hun natje en hun droogje. Bel naar de kassa van de Meervaart om (vrij)kaarten te bestellen: 020 – 410 77 77. Tot dan!

Familieticket te koop (4=3)

Komt u met het hele gezin naar de Bonte Avond? Profiteer dan van het Familieticket: 4 kaarten voor de prijs van 3. In plaats van € 40,00 betaalt u slechts € 30,00 voor vier toegangsbewijzen (drankje en hapje in de prijs inbegrepen). Familietickets zijn te koop via de kassa van de Meervaart (020 – 410 77 77) en zijn inzetbaar voor alle Bonte Avonden en Middagen.

Talent gezocht

Ben je een zangtalent? Kun je ontzettend goed jongleren? Of wil je dolgraag eens op de bühne staan vuurspuwen? Stuur dan een mailtje aan info@pietertiddens.nl met wat je zou willen bijdragen tijdens de Bonte Avond en wie weet word je uitgenodigd om op te komen treden.

In samenwerking met: