Geinig repetitiefilmpje

De inwoners van Nieuw-West zijn al druk aan het repeteren voor de Bonte Avonden die rond de kerstdagen in de Meervaart te zien zijn. Klik HIER voor een grappig repetitiefilmpje.


Kerst in de Meervaart

Deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen. Kom naar de Bonte Avonden en Middagen in de Meervaart, iedereen is welkom. Elke dag nieuwe artiesten uit de buurt, met elke dag andere optredens. Van goochelen tot buikdansen, van tissueklimmen (? ja echt!) tot hiphoppen. Peer en Marie maken het gezellig met wat te eten en te drinken. Op weg naar het nieuwe jaar. Niet alleen, maar met elkaar!

Klik HIER voor meer informatie


Marike in NRC Handelsblad

Marike doet in het NRC Handelsblad haar verhaal over haar gehandicapte zoon Jons, over wie de voorstelling Lastige Ouders gaat. Je kunt het interview hier teruglezen.


We gaan verder!

We hebben het bericht wel tien keer gelezen. Maar het lijkt er toch echt te staan. Het lijkt er echt op. Is het waar? Als het echt waar is dan kunnen we verder werken aan onze plannen. We hebben keihard gewerkt en we blijven keihard werken. We maken het waar. Hopen dat het waar wordt!
Klik hier voor het artikel

En inmiddels is het waar. Minister Ingrid van Engelshoven heeft besloten dat dit gaat gebeuren. Fantastisch. En doorrrrrr….


Lastige Ouders succesvol gestart!

Het was een avond om nooit meer te vergeten. Lof alom. Vanaf nu dus officieel in de theaters maar ook scholen en in zelfs in instellingen. We durven het te zeggen: het is een bijzondere voorstelling en de mensen vinden het jammer als ie klaar is.

Recensie lezen? Hier klikken. 


Trailer Lastige Ouders

Ja we zijn er trots op om de trailer te onthullen die gemaakt is door http://videovoortheater.nl. Als je HIER klikt kun je m zien.


Snakkar op festival Grazende Zwaan

Op zaterdag 16 september staat de Snakkar op het spiksplinternieuwe festival Grazende Zwaan in Nieuw-Vennep. Naast de Snakkar zijn er nog een heleboel andere dingen te beleven. Van theater tot wildpluksafari, van beatende frieten tot Bach in de bagger.

MEER INFO


Artikel verschenen in Markant.

Over Lastige Ouders is een artikel verschenen in het tijdschrift Markant. Mooi om te zien hoe het als theatervoorstelling een plek krijgt in een niet theater omgeving.

KLIK HIER


Lastige Ouders

We zijn verschrikkelijk trots op Lastige Ouders. Marike van Weelden heeft bij ons een voorstelling gemaakt over hoe het is om een kind te hebben dat anders is. Het is een prachtige voorstelling geworden voor iedereen. Ontroerend en grappig.

 

Klik hier om naar de Lastige Ouders pagina te gaan

 

Of klik hier voor de speellijst van Lastige Ouders


De Snakkar

Deze zomer (en de volgende zomer)rijden we met de Snakkar door Nederland. Die kunnen we in elke buurt neerzetten om onze voorstelling te spelen. Op een pleintje, een veldje, in een leeg staande bedrijfsruimte, op het dak van de supermarkt, bij de boer op het erf. Dat is voor iedereen betaalbaar. Want jouw buurt is waar De Snakkar naar snakt.

 

Klik hier om naar de pagina van De Snakkar te gaan

 

Of klik hier voor de speellijst van De Snakkar


Snackbar in de kerstvakantie

In de kerstvakantie spelen we 8 x Bonte Avond in de Snackbar. Iedereen is uitgenodigd om een avond daar aan mee te komen doen. Kom een lied zingen, mee spelen met het orkest olv Bas Odijk, in de gordijnen hangen, goochelen, break dancen, rappen; wat je maar wil. Voor jong en oud; voor het hele gezin. En iedereen kan de acts voorbereiden met Marlies Helder en Pieter Tiddens. Het is geen wedstrijd maar we willen graag dat iedereen zo goed mogelijk voor de dag komt. Regie Bruun Kuijt. Wil je meer weten of je inschrijven? Email ons.

 

bonteavond@eigenwerk.nl

 

Klik hier voor de speellijst van Bonte Avond in de Snakbar