Trailer Omdat ik zoveel van je haat

Ja! Hij is er! De trailer van Omdat ik zoveel van je haat. De afgelopen maanden stonden Pieter en Mylou samen met gitarist Ronald Schmitz in de Nederlandse theaters om hun nieuwe voorstelling te try outen. Het resultaat zie je in de trailer. In het nieuwe seizoen komt het drietal bij jullie terug met de spiksplinternieuwe voorstelling Omdat ik zoveel van je haat. Bekijk de trailer hier >>>Rimpelsteeltje in de maak

Pieter en Marlies hebben zich teruggetrokken in het pittoreske Friesland om te werken aan de nieuwe voorstelling Rimpelsteeltje, een muzikaal en liefdevol sprookje over het vergeten van dingen voor iedereen vanaf 6 jaar. Vanaf oktober te zien in het theater. In het filmpje zie je hoe de voorbereidingen worden getroffen >>>


Lastige Ouders in de Efteling

We speelden deze week Lastige Ouders in de Efteling. Hier zie je hoe dat ging 🙂

 

 


Vlog 1 “Omdat ik zoveel van je haat”

Pieter en Mylou maakten een filmpje in de aanloop naar de eerste try out van Omdat ik zoveel van je haat afgelopen vrijdag in het Schiller Theater in Utrecht. Het resultaat zie je hier


Vanaf vandaag op tournee

Vanavond spelen we de eerste try out van onze nieuwe voorstelling Omdat ik zoveel van je haat in het Schiller Theater in Utrecht. Daarna maken we een tourneetje door het land. Eerder speelde ik samen met Mylou Frencken in de voorstelling RouwRevue, over hoe het is om een dierbare te verliezen. In Omdat ik zoveel van je haat onderzoeken we de liefde in al haar verschillende facetten. Leuk als je naar ons komt kijken! Kijk hier voor meer informatie en de speellijst


Mooi verslag Lastige Ouders

Op dinsdag 16 januari hebben we de voorstelling Lastige Ouders gespeeld voor de medewerkers van Estinea in Theater de Storm. Estinea is een organisatie die mensen met een beperking steunt in de Achterhoek en Twente. Naast medewerkers van de organisatie waren ook ouders en andere familieleden van de cliënten uitgenodigd. Een verslag van de voorstelling en de reacties lees je hier. 


Gelukkig hebben we de foto’s nog

Het zit er op! Een week lang hebben we genoten van de Bonte Avonden in de Meervaart. Wat was het geweldig en wat vloog de tijd voorbij. De pilot-versie was een succes en we hebben nu al zin in de volgende kerst. Joke Schot maakte foto’s van één van de avonden. Op onze Facebook-pagina staat het hele album. Fijn als je ons meteen even ‘liked’!


Geinig repetitiefilmpje

De inwoners van Nieuw-West zijn al druk aan het repeteren voor de Bonte Avonden die rond de kerstdagen in de Meervaart te zien zijn. Klik HIER voor een grappig repetitiefilmpje.


Kerst in de Meervaart

Deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen. Kom naar de Bonte Avonden en Middagen in de Meervaart, iedereen is welkom. Elke dag nieuwe artiesten uit de buurt, met elke dag andere optredens. Van goochelen tot buikdansen, van tissueklimmen (? ja echt!) tot hiphoppen. Peer en Marie maken het gezellig met wat te eten en te drinken. Op weg naar het nieuwe jaar. Niet alleen, maar met elkaar!

Klik HIER voor meer informatie


Marike in NRC Handelsblad

Marike doet in het NRC Handelsblad haar verhaal over haar gehandicapte zoon Jons, over wie de voorstelling Lastige Ouders gaat. Je kunt het interview hier teruglezen.


We gaan verder!

We hebben het bericht wel tien keer gelezen. Maar het lijkt er toch echt te staan. Het lijkt er echt op. Is het waar? Als het echt waar is dan kunnen we verder werken aan onze plannen. We hebben keihard gewerkt en we blijven keihard werken. We maken het waar. Hopen dat het waar wordt!
Klik hier voor het artikel

En inmiddels is het waar. Minister Ingrid van Engelshoven heeft besloten dat dit gaat gebeuren. Fantastisch. En doorrrrrr….


Lastige Ouders succesvol gestart!

Het was een avond om nooit meer te vergeten. Lof alom. Vanaf nu dus officieel in de theaters maar ook scholen en in zelfs in instellingen. We durven het te zeggen: het is een bijzondere voorstelling en de mensen vinden het jammer als ie klaar is.

Recensie lezen? Hier klikken. 


Trailer Lastige Ouders

Ja we zijn er trots op om de trailer te onthullen die gemaakt is door http://videovoortheater.nl. Als je HIER klikt kun je m zien.


Snakkar op festival Grazende Zwaan

Op zaterdag 16 september staat de Snakkar op het spiksplinternieuwe festival Grazende Zwaan in Nieuw-Vennep. Naast de Snakkar zijn er nog een heleboel andere dingen te beleven. Van theater tot wildpluksafari, van beatende frieten tot Bach in de bagger.

MEER INFO


Artikel verschenen in Markant.

Over Lastige Ouders is een artikel verschenen in het tijdschrift Markant. Mooi om te zien hoe het als theatervoorstelling een plek krijgt in een niet theater omgeving.

KLIK HIER


Lastige Ouders

We zijn verschrikkelijk trots op Lastige Ouders. Marike van Weelden heeft bij ons een voorstelling gemaakt over hoe het is om een kind te hebben dat anders is. Het is een prachtige voorstelling geworden voor iedereen. Ontroerend en grappig.

 

Klik hier om naar de Lastige Ouders pagina te gaan

 

Of klik hier voor de speellijst van Lastige Ouders


De Snakkar

Deze zomer (en de volgende zomer)rijden we met de Snakkar door Nederland. Die kunnen we in elke buurt neerzetten om onze voorstelling te spelen. Op een pleintje, een veldje, in een leeg staande bedrijfsruimte, op het dak van de supermarkt, bij de boer op het erf. Dat is voor iedereen betaalbaar. Want jouw buurt is waar De Snakkar naar snakt.

 

Klik hier om naar de pagina van De Snakkar te gaan

 

Of klik hier voor de speellijst van De Snakkar


Snackbar in de kerstvakantie

In de kerstvakantie spelen we 8 x Bonte Avond in de Snackbar. Iedereen is uitgenodigd om een avond daar aan mee te komen doen. Kom een lied zingen, mee spelen met het orkest olv Bas Odijk, in de gordijnen hangen, goochelen, break dancen, rappen; wat je maar wil. Voor jong en oud; voor het hele gezin. En iedereen kan de acts voorbereiden met Marlies Helder en Pieter Tiddens. Het is geen wedstrijd maar we willen graag dat iedereen zo goed mogelijk voor de dag komt. Regie Bruun Kuijt. Wil je meer weten of je inschrijven? Email ons.

 

bonteavond@eigenwerk.nl

 

Klik hier voor de speellijst van Bonte Avond in de Snakbar